Vi cykler til arbejde

Vi cykler til arbejde

Vi cykler til arbejde

 

Sig ja til din cykel! Gør noget godt for dig selv og naturen
I hele maj måned skruer vi op for passionen mellem dig og din cykel. Mirakelkuren er enkel – jo mere tid, du og din cykel tilbringer sammen, jo gladere bliver I for hinanden. Derfor gælder det i VI CYKLER TIL ARBEJDE om at cykle mest muligt i maj. Og hvis du allerede cykler til arbejde hver dag, så er det nu, du kan blive kaptajn for dit helt eget cykelhold og øse ud af din ekspertise til nye cyklister.

Kollegaerne er med på holdet
I VI CYKLER TIL ARBEJDE er du ikke alene. Som deltager bliver du nemlig en del af et hold. I kan hjælpe hinanden, heppe på hinanden, fejre hinanden – og følge med i, hvordan jeres hold klarer sig i forhold til andre hold, virksomheder, kommuner og landsdele.
Hvis du selv er en trænet hverdagscyklist, kan du måske medvirke til, at en af dine knap så cyklende kollegaer kommer godt i sadlen. Så kan I sammen cykle ind i sommeren – forhåbentlig både i lidt bedre form og lidt bedre humør.

Alle, der kan stille med et hold på 4 - 16 deltagere, kan deltage. Er I flere end 16, så opretter I selvfølgelig et hold mere, dog skal der være minimum 4 på holdet.

Vind æren – og et rejsegavekort på 10.000 kr.
Og så er der jo alle præmierne. I år er hovedgevinsten et rejsegavekort til Ruby rejser på 10.000 kr. til hver af deltagerne på vinderholdet. Eller hvad med nye cykler fra SCO til alle deltagere på holdet?
Når du cykler til arbejde, gør du hver dag samfundet en lille, stilfærdig tjeneste. For på den måde holder du dig sund, nedbringer trængslen og skåner miljøet. Så i maj er det dig og alle andre cyklister, som skal fejres – og have den anerkendelse, I fortjener. 
Læs meget mere om præmier og kampagnen på www.vcta.dk

 

Der tilbydes desuden et gratis cykeltjek den 23. og den 25. april, til alle der deltager i VCTA! 

RenCykel tilbyder et gratis cykeltjek til interesserede VCTA deltagere:

Den 23. april fra 8.30-17.30
Den 25. april fra 8.30-15.30

Begge dage skal man aflevere sin cykel ved vareindleveringen på Fredensborg Rådhus, og skal hente den samme sted.

Husk tilmelding! Du kan tilmelde dig et cykeltjek hos Helle Riis Henriksen på herh@fredensborg.dk eller via tilmeldingsblanketterne der hænger i kantinen ved brugt service.

 

Fælles morgenmad for alle tilmeldte til VCTA den 2. maj
 
Onsdag d. 2. maj kl. 8.30-9 skyder vi VCTA på rådhuset i gang med fælles morgenmad i Energicenteret (den nordligste ende af rådhuset, 1. sal).
 
Vi håber på at se mange af jer! Tilmeld dig på dette link så vi ved hvor mange der kommer.
 
Er du holdkaptajn for et hold, der gerne vil være en del af diverse lokale VCTA tiltag på rådhuset? Så skriv en mail til Katrine fra team klima på kagr@fredensborg.dk*
 
 
*Pga. den nye persondataforordning kan Cyklistforbundet ikke udlevere oplysninger om tilmeldte fra rådhuset til os. Uden email-adresser til at kontakte deltagerne på rådhuset, har vi derfor svært ved at arrangere lokale tiltag.

 

 

Deadline for tilmelding til VCTA er den 30. april 2018 - tilmelding er bindende. 

Læs mere om tilmelding, betaling og registrering i menuerne herunder.

 

 

 • Sådan gør I - 5 enkle skridt

  1. Holdkaptajn
  Vælg en holdkaptajn, som sørger for tilmeldingen på www.vcta.dk  

  2. Registrering
  Holdkaptajnen registrerer e-mail, eget navn, samt kontaktoplysninger på arbejdssted - OBS! Oplys Fredensborg Kommune som arbejdsplads og herefter egen afdeling / institution

   3. Tilmeld hold 
  Indtast holdnavn og deltagerantal

  4. Bekræftelse
  Kontrollér de indtastede informationer - det er ikke muligt, at slette deltagere, når først de er registreret.

  5. Betaling
  Vælg E-fakturering som betalingsmiddel og indtast det 13 cifrede EAN-nummer: 5777555333111.

  "Stine Bangsbo Thiel" skal fremgå som referenceperson.

  Center for Politik og Organisation betaler deltagerprisen. 

  Husk at tilmelding er bindende.

  Skal I tilføje flere deltagere efter oprettelsen, logger holdkaptajnen ind og klikker på "tilkøb deltager" under fanen "holdadministration". 

 • Registrering af holdets resultater

  Den elektroniske
  Holdkaptajnen logger direkte ind på sit hold på www.vcta.dk og inviterer sine kollegaer til at oprette sig som deltagere ved at skrive deres navn og e-mail adresse. Så kan alle selv indtaste cykeldage og km i maj, og I kan løbende følge med i, hvor meget I cykler – og sammenligne jer med hinanden og med andre hold.

  Den fysiske
  Holdkaptajnen kan slukke for computeren og hænge køreskemaet op et synligt sted på arbejdspladsen. Hver dag skal I notere, om I har cyklet, og efter den 31. maj skal holdkaptajnen logge på www.vcta.dk og indtaste holdets samlede resultater.

  Den 10. juni er sidste frist for indtastning af holdets resultater.