Vi cykler til arbejde

 

Sig ja til din cykel! Gør noget godt for dig selv og naturen
Til september skruer vi op for passionen mellem dig og din cykel. Mirakelkuren er enkel – jo mere tid, du og din cykel tilbringer sammen, jo gladere bliver I for hinanden. Derfor gælder det i VI CYKLER TIL ARBEJDE om at cykle mest muligt i september. Og hvis du allerede cykler til arbejde hver dag, så er det nu, du kan blive kaptajn for dit helt eget cykelhold og øse ud af din ekspertise til nye cyklister.

Kollegaerne er med på holdet
I VI CYKLER TIL ARBEJDE er du ikke alene. Som deltager bliver du nemlig en del af et hold. I kan hjælpe hinanden, heppe på hinanden, fejre hinanden – og følge med i, hvordan jeres hold klarer sig i forhold til andre hold, virksomheder, kommuner og landsdele.
Hvis du selv er en trænet hverdagscyklist, kan du måske medvirke til, at en af dine knap så cyklende kollegaer kommer godt i sadlen. Så kan I sammen cykle ind i sommeren – forhåbentlig både i lidt bedre form og lidt bedre humør.

Alle, der kan stille med et hold på 4 - 16 deltagere, kan deltage. Er I flere end 16, så opretter I selvfølgelig et hold mere, dog skal der være minimum 4 på holdet.

Vind æren –  interrail billetter og meget andet.
Når du cykler til arbejde, gør du hver dag samfundet en lille, stilfærdig tjeneste. For på den måde holder du dig sund, nedbringer trængslen og skåner miljøet. Så i september er det dig og alle andre cyklister, som skal fejres – og have den anerkendelse, I fortjener. 
Og så er der jo alle præmierne - dem kan du læse mere om på www.vcta.dk

Deadline for tilmelding til VCTA er den 30. august 2020 - tilmelding er bindende. 

Læs mere om tilmelding, betaling og registrering i menuerne herunder.