Vi cykler til arbejde

Tilbage knap/ikon
Tilbage knap/ikon
Tilbage knap/ikon
Indlæser

Vi cykler til arbejde

Vi cykler til arbejde

 

Sig ja til din cykel! Gør noget godt for dig selv og naturen
Til september skruer vi op for passionen mellem dig og din cykel. Mirakelkuren er enkel – jo mere tid, du og din cykel tilbringer sammen, jo gladere bliver I for hinanden. Derfor gælder det i VI CYKLER TIL ARBEJDE om at cykle mest muligt i september. Og hvis du allerede cykler til arbejde hver dag, så er det nu, du kan blive kaptajn for dit helt eget cykelhold og øse ud af din ekspertise til nye cyklister.

Kollegaerne er med på holdet
I VI CYKLER TIL ARBEJDE er du ikke alene. Som deltager bliver du nemlig en del af et hold. I kan hjælpe hinanden, heppe på hinanden, fejre hinanden – og følge med i, hvordan jeres hold klarer sig i forhold til andre hold, virksomheder, kommuner og landsdele.
Hvis du selv er en trænet hverdagscyklist, kan du måske medvirke til, at en af dine knap så cyklende kollegaer kommer godt i sadlen. Så kan I sammen cykle ind i sommeren – forhåbentlig både i lidt bedre form og lidt bedre humør.

Alle, der kan stille med et hold på 4 - 16 deltagere, kan deltage. Er I flere end 16, så opretter I selvfølgelig et hold mere, dog skal der være minimum 4 på holdet.

Vind æren –  interrail billetter og meget andet.
Når du cykler til arbejde, gør du hver dag samfundet en lille, stilfærdig tjeneste. For på den måde holder du dig sund, nedbringer trængslen og skåner miljøet. Så i september er det dig og alle andre cyklister, som skal fejres – og have den anerkendelse, I fortjener. 
Og så er der jo alle præmierne - dem kan du læse mere om på www.vcta.dk

Deadline for tilmelding til VCTA er den 30. august 2020 - tilmelding er bindende. 

Læs mere om tilmelding, betaling og registrering i menuerne herunder.

 • Sådan gør I - 5 enkle skridt

  1. Holdkaptajn
  Vælg en holdkaptajn, der sørger for tilmeldingen på www.vcta.dk  

  2. Registrering
  Holdkaptajnen registrerer e-mail, eget navn, samt kontaktoplysninger på arbejdssted - OBS! Oplys Fredensborg Kommune som arbejdsplads og herefter egen afdeling / institution

   3. Tilmeld hold 
  Indtast holdnavn og deltagerantal

  4. Bekræftelse
  Kontrollér de indtastede informationer - det er ikke muligt, at slette deltagere, når først de er registreret.

  5. Betaling
  Vælg E-fakturering som betalingsmiddel og indtast det 13 cifrede EAN-nummer: 5798008359019.

  Center for Politik og Organisation betaler deltagerprisen.
  ​Mail med samlet deltagerantal sendes til Mia Hegnslund mihe@fredensborg.dk

  Husk at tilmelding er bindende.

  Skal I tilføje flere deltagere efter oprettelsen, logger holdkaptajnen ind og klikker på "tilkøb deltager" under fanen "holdadministration". 

 • Tag forskud på cykelglæden - opvarmning
  VI CYKLER TIL ARBEJDE sammen – hver for sig
   
  Vi tager forskud på cykelglæden med en opvarmnings-udgave af VI CYKLER TIL ARBEJDE fra 18. maj - 26. juni. Det er gratis at være med for alle, der er tilmeldt september-kampagnen.

  I år har vi udskudt VI CYKLER TIL ARBEJDE til september på grund af corona-situationen. Men allerede nu trænger vi seriøst til vores daglige cykelture med masser af frisk luft og god motion, som både booster vores sundhed og gode humør.
   
  Sådan cykler du med
  Du deltager med dit VI CYKLER TIL ARBEJDE-cykelhold - men fordi vi holder afstand og jo ikke altid mødes på en fælles arbejdsplads, er det solo-præstationerne, der tæller i maj og juni. Hver dag på cyklen giver point – også alle dine cykelture fra hjemmekontoret.

  Du skal faktisk bare tænke på at cykle mest muligt fra 18. maj til 26. juni - og indtaste dine cykeldage og kilometer her på vcta.dk. Der er præmier på højkant, ugentlige konkurrencer og motiverende challenges. Og du behøver ikke cykle med fra starten: Alle er velkomne efterhånden som I melder jer til september-kampagnen.

  Tip: Selvom vi cykler hver for sig, er det stadig helt oplagt, at du og dine kollegaer opmuntrer hinanden til at cykle så meget I kan. Det kan fx være på mail eller video-peptalks - eller I kan heppe på hinanden fra hver jeres ende af cykelstativet. Uanset metoden, så er det stærkt motiverende at forpligte sig til at cykle over for hinanden!

  Meld jer til nu
  Sæt et cykelhold med 2-16 kollegaer til VI CYKLER TIL ARBEJDE i september - så får du automatisk tilsendt en mail med oplysninger om hvordan dit hold deltager i opvarmnings-kampagnen i maj og juni.
   
 • Registrering af holdets resultater

  Den elektroniske
  Holdkaptajnen logger direkte ind på sit hold på www.vcta.dk og inviterer sine kollegaer til at oprette sig som deltagere ved at skrive deres navn og e-mail adresse. Så kan alle selv indtaste cykeldage og km i september, og I kan løbende følge med i, hvor meget I cykler – og sammenligne jer med hinanden og med andre hold.

  Den fysiske
  Holdkaptajnen kan slukke for computeren og hænge køreskemaet op et synligt sted på arbejdspladsen. Hver dag skal I notere, om I har cyklet, og efter den 30. september skal holdkaptajnen logge på www.vcta.dk og indtaste holdets samlede resultater.

  Den 5. oktober er sidste frist for indtastning af holdets resultater.