Medarbejderklubben

Indhold for Medarbejderklubben

Om Medarbejder­klu­bbe­n

Medarbejderklubben arrangerer gode oplevelser og sjove arrangementer for medarbejdere i Fredensborg Kommune.

Det koster ikke noget at være medlem og du ansøger ikke om medlemsskab. Du tilmelder dig kun de arrangementer, som du har lyst til at deltage i. 

Nogle arrangementer er kun for medarbejdere, mens andre er med ledsager og nogle gange kan du tage dine børn / børnebørn med. I så fald er det tydeligt markeret ud for hvert arrangement.

Aktuelle tilbud

 • Mød eventyreren Christian Liebergreen

  Oplev foredraget "Fra ung mand til vildmand", om at overleve og opleve et af de mest øde steder på kloden, både med slædehundene, sin slædemakker og når naturen virkelig tager fat. Om alt fra mødet med isbjørn i buldrende mørke til at skulle på toilet udenfor i 40 graders kulde.

  Hør fortællingen om en af de mest isolerede arbejdspladser, hvor sammenhold, vilje, positiv indstilling følges ad med drømme, eventyr og glæden ved dåsemad.

  Christian Liebergreen har en fortid i Sirius-patruljen, og har flere udfordrende rejseoplevelser bag sig. Han har rejst tværs over Canada, cyklet New Zealand rundt, og sejlet jorden rundt helt alene på 260 dage. Han har flere gange sejlet med familien Beha-Erichsen både under fjerne kyster og mod nord.

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe op til 2 ledsagere​
  Rådhuset den 22.  marts kl. 18.15 - ​Arrangementet er gratis

  Husk at du behøver ikke printe billetten

   

 • Hobitten i Ulvedalene

  I sommeren 2021 forvandles Ulvedalen til Tolkiens eventyrlige verder, fyldt med hobitter, en ond drage, kæmpe trolde, elvere og masser af familievenlig action. Hobbitten er et af alle tiders største og mest elskede eventyr. Nu kan hele familien opleve fortællingen om den stilfærdige hobbit, Bilbo Sækker, der pludselig befinder sig midt i en dramatisk kamp mellem det gode og det onde. En kamp, hvor farerne lurer i alle skygger, og hvor mørke kræfter truer med at opsluge hele verden.

  Hver aften er der plads til 3.600 publikummer under åben himmel, som vil opleve Nordeuropas største teatershow med imponerende scenografi, heste, halsbrækkende stunts, overraskende special effects og meget, meget mere, som vi ikke kan afsløre endnu!

  Hobbitten Bilbo Sækker lever et roligt liv i sit lille hobbit-hul i et afsides hjørne af Midgård uden skyggen af dramatik, indtil den dag troldmanden Gandalf inviterer ham med på en uventet rejse. Sammen med krigeren Thorin Egeskjold og hans selskab af dværge drager Bilbo mod Det ensomme bjerg for at genvinde skatten under bjerget. Undervejs på den farefulde vej skal han bevise sit værd mod mystiske, onde kræfter og overvinde dragen Smaug. På forunderlig vis finder Bilbo også en magisk, dragende ring, der er bundet til Midgårds skæbne. 

  Anbefales fra 6 år - børn og unge under 25 år, skal kunne fremvise legitimation ifht. brug af ungdomsbilletter.

  Som medarbejder skal du selv deltage i arrangementet og du kan medbringe op til 3 ledsagere 
  Dyrehaven den 22. juni 2021 kl. 20.30 - tilmelding 26.04.21 kl. 19.00 
  Pris pr. voksen kr. 160,- / ung op til 25 år kr. 110,- 

  Husk, at Place2book billet skal ombyttes til gældende arrangementsbillet - den får du i sekretariat i Center for Politik og Organisation fra den X juni; mandag til torsdag. Du behøver ikke printe billetten, men medbringe legitimation.

   

Medarbejder­klu­bbe­ns bestyrelse

Har du ideer til arrangementer eller ros og ris, er du meget velkommen til at kontakte Medarbejderklubbens bestyrelse.

Indhold for Medarbejderklubben

SMS service

Vil du gerne vide besked, når medarbejderklubben har nye arrangementer på vej!  

Så tilmeld dig sms og mail service her

Brug for hjælp

Har du problemer med den elektroniske tilmelding eller skal du hente dine billetter - kan du kontakte Sanja på 72 56 56 25