Medarbejderklubben

Tilbage knap/ikon
Tilbage knap/ikon
Tilbage knap/ikon
Indlæser
Indhold for Medarbejderklubben

Aktuelle tilbud

 • Gentofte Gospel Choir

  Gentofte Gospel Choir emmer af en utæmmelig musikalitet og en smittende sangglæde. Korets medrivende koncerter på Bellevue Teatret er en stærk tradition, og i 2018 vælter det store kor teatret for niende år i træk. Gentofte Gospel Choir fortolker gospel på nye måder og tager musikken derhen, hvor den ikke før har været. Koret udbreder budskabet om næstekærlighed og livsglæde for at nedbryde barrierer og styrke fællesskabet imellem os.

  Koncertens overskud går ubeskåret til organisationen Lær for Livet, som arbejder for, at børn og unge anbragt uden for hjemmet bliver i stand til at gennemføre en ungdomsuddannelse.

  Gentofte Gospel Choir kan i 2018 fejre 20-årsjubilæum

  Arrangementet er for medarbejdere og optil 3 ledsagere
  Belllevue, den 7. oktober 2018 kl. 19.00 - 21.30
  Billetpris pr. deltager kr. 100,-

  Husk, at Place2book billet skal ombyttes til gældende arrangementsbillet - den får du hos Stine i sekretariat i Center for Politik og Organisation fra den 1. oktober.

   

   

   

 • 398 dage i Islamisk Stats varetægt

  Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertigt og med grusomme detaljer, hvorved han giver et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel hos Islamisk Stat i Syrien – en på én gang forfærdelig og gribende historie.  

  Daniel Rye er dansk freelancefotograf, der under en reportagetur i Syrien med det formål at fotodokumentere konflikten i Syrien og civilbefolkningens levevilkår, blev pågrebet og taget til fange af terrororganisationen Islamisk Stat.

  I 13 måneder blev Daniel Rye holdt som gidsel af ISIS sammen med 23 andre vestlige gidsler, og han var det sidste gidsel, som slap levende fra Islamisk Stats berygtede fængsel i den syriske by Raqqa. Efter en forhandling om løsesum, løslades Daniel Rye d. 19. juni 2014, hvorefter IS i sommeren 2014 dræber de tilbageværende gidsler, Daniels medfanger, heriblandt amerikaneren James Foley blev det første offer for en videodokumenteret henrettelse. En video, der gik verden rundt.

  Af hensynet til hans sikkerhed, blev Daniel Ryes fangenskab først kendt for den brede offentlighed efter hans løsladelse, da medierne af samme åsag afholdte sig fra at skrive historien. Mens Daniel var tilfangetaget iværksatte hans familie en indsamling til løsesummen, og kredsen af mennesker, der blev indviet i den offentlige hemmelighed, blev hermed større, hvilket var en stor risiko at løbe i projektet at få deres søn og bror hjem.

  Puk Damsgaard har fortalt Daniels beretning i romanen "Ser du månen, Daniel", som hun fik Cavlingprisen for.

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og optil tre ledsagere 
  Rådhuskælderen den 23. oktober 2018 kl. 17.30 - 20.00
  Det er gratis at deltage

   

 • Byvandring på Nørrebro m. spisning

  Kom med på byvandring og oplev Nørrebro fra en ny vinkel, når en pensioneret politibetjent tager dig med ud i byrummet og lader gaderne være kulisser til fortællinger fra fortiden. Byvandringen er en blanding af kriminalsager, politiets historie, bydelens historie og betjentens egne erindringer – alt sammen med udgangspunkt i Nørrebro.

  Vi slutter aftenen af med spisning på restaurant Le Poêlon D’or i Sankt Peders Stræde med en 4 retters menu, bestående af:

  Forretter: cannelloni med røget laks og urtebagt ricotta med kylling og ristede asparges
  Hovedret: kalvemøbrad toppet m. /bacon,calvados, kartoffelpuré og svampe- porresauce, serveret med pommes Anna
  Dessert: ovnbagt mandel/chokoladegratin med valnøddecreme og vanilje

  Arrangementet er kun for medarbejdere i Fredensborg Kommune
  ​Politimuseet, Fælledvej 20, 2200 KBH N den 26. oktober kl. 16.00
  Pris for byvandring og 4 retters menu er kr. 100 - drikkevarer er ikke med i prisen 

  ​Du behøver ikke printe og medbringe place2book billet - arrangør Lisanne medbringer deltagerliste.

   

   

   

 • Mærk suset og stemningen i Lunden

  Lad din indre hesteentusiast folde sig ud, når Charlottenlund Travbane byder velkommen til hestevæddeløb på helt tæt hold og lækker 2-retters middag i VIP loungen. Middagen serveres lige efter 1. løbs start, og vi har bordene hele dagen. Drikkevarer er for egen regning.

  Har du lyst til at krydre udflugten med en rundvisning i staldene er den inkluderet i billetten, og starter fra Vindercirklen 1 time og 15 minutter før første løbs start.

  Stemningen er intens, og det er svært ikke at blive grebet, når kommentatorerne speaker entusiastisk over højtalerne, og publikum holder vejret, når favoritten nærmer sig målstregen.

  Se dagens program, kort over travbanen og læs mere om Lunden – Charlottenlund Travbane på www.eventilunden.dk

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og én ledsager 
  Charlottenlund Travbane den 28. oktober kl. 13.00
  Pris pr. billet kr. 90,-

  Du får en mail ugen før arrangementet med nærmere informationer.

   

   

 • Tag med ud og fisk

  Tag godt med tøj på, pak en solid madpakke og stævn ud med "Store Teisten", hvor du garanteres frisk luft og forhåbentlig sild og torsk på krogen. Båden afgår fra Rungsted Havn og der er parkeringspladser tæt på. Har du ikke fiskestang, kan du leje fiskestang inkl. én pirk og forfang for kr. 75,- , desuden kan du købe drikkevarer ombord.

  Alle lystfiskere over 18 år, skal have gyldigt fisketegn, det køber du på www.fisketegn.dk - prisen er kr. 40,- for én dag.

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og én ledsager 
  Rungsted Havn den 3. november kl. 08.00 
  Pris pr. billet kr. 100,-

  Du behøver ikke printe billetter, arrangør Jan Wilkens Schmidt medbringer deltagerliste.

 • Smagning af bobler og Champagne

  Skal du vælge en ægte champagne til nytårsaften eller foretrækker du andre bobler at skåle i. Du får mulighed for at smage på 8-9 slags bobler, heriblandt også champagne i forskellige prisklasser og mulighed for at købe ind til dine fremtidige fejringer. Der vil være lidt snacks at tygge på undervejs. 

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og du kan medbringe én ledsager
  Rådhuset den 15. november kl. 17.30 
  Pris pr. deltager kr. 160,-

  Du behøver ikke printe deltagerbillet - arrangør Jan Schmidt medbringer deltagerliste

   

   

 • Peer Gynt - teater i Trommen

  Folketeatret tager med denne eventyrlige forestilling fat på en af de helt store kanoner. Nemlig norske Henrik Ibsen og hans dramatiske digt om lykkeridderen Peer Gynt.

  I Folketeatrets version spiller Cyron Melville den unge, håbefulde Peer, der i den grad opsøger eventyret i livet. Han forfører kvinder på stribe og ender med at forlade dem igen. Han bliver rig og mister det hele. Ja, i Ibsens eventyr gør han sågar både karriere som trold i Norge og slavehandler i Amerika. I sin higen efter lykke og velstand flygter Peer fra al stabilitet og ikke mindst fra de vigtigste relationer i sit liv. Han svigter sin gamle mor og forlader sin trofaste kæreste. Faktisk forlader han alle dem, der kunne have hjulpet ham til at finde sit sande jeg. Det jeg, som Peer paradoksalt nok leder efter alle andre steder end hjemme.

  Cyron Melville afløses i løbet af forestillingen af Preben Kristensen, der spiller den gamle Peer. En desillusioneret ældre, der er vendt hjem, og som nu sammenligner sig selv med et skrællet løg; lag på lag og uden kerne.

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og du kan medbringe én ledsager
  Trommen den 23. november kl. 20.00
  Pris pr. billet kr. 125,-

  Husk, at Place2book billet skal ombyttes til gældende arrangementsbillet - den får du hos Stine i sekretariat i Center for Politik og Organisation fra den 12. november.

   

 • Juletur til Lübeck

  Tag med Medarbejderklubben på en hyggelig tur til Lübeck, hvor den gamle bydel, Altstadt i over 350 år har afholdt julemarked med festligt lys, julestjerner og pyntede juletræer. Gå en tur gennem de mange dekorerede gader, hvor det dufter af brændte mandler, gløgg, bolsjer, slik og ristede pølser og besøg jule- og kunsthåndværkermarkederne.
  I bussen på vej til Lübeck bliver du trakteret med kaffe, the, juice/vand og sandwich
  og der gøres stop ved Fleggaard i Heiligenhafen, hvor indkøb med fordel kan forudbestilles.
  Der er afgang fra Rådhuset kl. 7.00 og hjemkomst senest kl. 21.15.
  Ugen før turen modtager du en mail med yderligere information.
   

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og  én ledsager​
  Fredensborg Rådhus den 1. december. kl. 06.50 - tilmelding fra den 1. oktober kl. 19.00
  Prisen er kr. 140 pr. deltager

  Det er ikke nødvendigt at printe billetten ud, arrangør Anne Rodian Rasmussen medbringer deltagerliste.

   

 • Julecabaret - Liva på hjul

  Café Liva, Jacob Morild m.flere drager for første gang på turné med den populære julecabaret, der dissekerer året største familietragedie. Grundsubstansen i ANDENS VERDENSKRIG – LIVA PÅ JUL er den 5-stjernede anmelder- og publikumssuccés fra julen 2014, men piftet op med helt aktuelle emner og indfaldsvinkler, som Jacob Morild har gjort til sit varemærke og som flere gange har fået anmeldere og publikum til at kalde ham ”Danmarks skarpeste satiriker.”

  På absurd og sindssyg vis dissekeres årets største traumatiske fællesskabstragedie – nemlig julen. Et overflødighedshorn af forbrug, flæsk, fedt og værst af alt – familietvang. Og spørgsmålene står som altid i kø: Er julemanden på overførselsindkomst resten af året? Den dér lille nisse der rejste... var det noget med 24-årsreglen? Bli'r man i sort humør, hvis julen ikke er hvid.......!!

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og du kan medbringe én ledsager
  Trommen den 8. december 2018 kl. 20.00 - tilmelding fra den 17.09 kl. 19.00
  Pris pr. billet kr. 100,-

  Husk, at Place2book billet skal ombyttes til gældende arrangementsbillet - den får du hos Stine i sekretariat i Center for Politik og Organisation fra den 28. november.

   

 • Eventyrteateret - Julekortet

  Når vintermørket sænker sig over Tivoli, og julelysene tændes, har Eventyrteatret for 19. år i træk premiere i Glassalen på en ny, underholdende julemusical for hele familien, hvor de unge prisbelønnede teatertalenter vil sprede den gode julestemning til både børn og voksne.

  Julen nærmer sig, og alle skal sende julekort, til dem, de holder af. Men kan man nu være sikker på, at julekortet når frem?

  Den nyudnævnte direktør for Nissepostvæsnet, Normann og hans to børn Julius og Mandel, vil gøre alt, hvad der står i deres magt, for at post kommer ud til jul – men det er lettere sagt end gjort. Heldigvis får de hjælp af den talentfulde nissepige - computernørden Pip, der har en super smart plan: Hvis man nu får en masse computere og kunstig intelligens til at beregne og bestemme, hvordan juleposten skal bringes ud, så kan det vel ikke gå galt ... eller kan det?

  Forestillingen spiller 60 minutter uden pause og er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år og teaterbilletten giver adgang til Tivoli på spilledagen.

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og du kan medbringe optil fire ledsagere
  Tivoli, Glassalen den 15.december kl. 12.00  - tilmelding fra den 10.09 kl. 19.00
  Pris pr. billet kr. 100,-

  Husk, at Place2book billet skal ombyttes til gældende arrangementsbillet - den får du hos Stine i sekretariat i Center for Politik og Organisation fra den 19. november.

 • Emil fra Lønneberg

  Masser af velmente skarnsstreger og god musik i Folketeatrets nye version af Astrid Lindgrens populære historie om Emil.

  I Folketeatrets nye version af EMIL FRA LØNNEBERG er der gang i teaterlegen, når Emils hoved sidder fast i suppeterrinen; når Ida hejses op i flagstangen; når Kommandusen falder i Emils ulvefælde; og når Emil holder gilde for sognets fattiglemmer. Georg Riedels musik fra filmene om Emil er lagt i hænderne på et hold instrumentspillende skuespillere under ledelse af den musikalske troldmand Anders Ortman.

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og optil tre ledsagere 
  Trommen den 3. februar 2019 kl. 16.00 - tilmelding fra den 05.11 kl. 19.00
  Pris pr. billet kr. 100,-

  Husk, at Place2book billet skal ombyttes til gældende arrangementsbillet - den får du hos Stine i sekretariat i Center for Politik og Organisation fra den 23. januar.

  .

 • Mød mig på Cassiopeia

  Kai Normann Andersens dejlige melodier bringes til live, når Folketeatret præsenterer den kendte og elskede operettekomedie ’Mød mig på Cassiopeia’.

  Amalie Dollerup spiller musikkens muse, der redder komponisten Berger fra en ondsindet skriveblokade, som forhindrer ham i at færdiggøre sin næste musical til stor frustration for teatrets direktør og ekskonen – teatrets primadonna. I stykket vikles Olympens guder og teatrets folk ind i hinanden og svøbes i både romantik og stjernestøv.

  Med andre ord klinger ’Mød mig på Cassiopeia’ af sjæler efter sjæler, som publikum kan nynne med på, og som ikke utænkeligt får selv samme til at bryde ud i latter. Men noget er dog anderledes, for instruktør Kasper Wilton og teaterduoen Vase & Fuglsang har givet stykket et ansigtsløft, så publikum nu kan glæde sig til et brag af et gensyn med et mere moderne touch.

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og du kan medbringe én ledsager
  Trommen den 29. marts kl. 20.00 2019 - tilmelding fra den 7. januar kl. 19.00
  Pris pr. billet kr. 150,-

  Husk, at Place2book billet skal ombyttes til gældende arrangementsbillet - den får du hos Stine i sekretariat i Center for Politik og Organisation fra den 18. marts.

   

Om Medarbejder­klu­bbe­n

Medarbejderklubben arrangerer gode oplevelser og sjove arrangementer for alle medarbejdere i Fredensborg Kommune. Det koster ikke noget at være medlem og du ansøger ikke om medlemsskab. Du tilmelder dig blot de arrangementer, som du har lyst til at deltage i. 

Medarbejderklubben modtager et årligt tilskud på kr. 430.000 fra Fredensborg Byråd, med det formål er, at styrke det kollegiale fællesskab på tværs. Derfor er nogle arrangementer kun for medarbejdere, mens andre arrangementer er med ledsager og nogle gange kan du tage dine børn / børnebørn med - det er tydeligt markeret ud for hvert arrangement.

 • Vilkår for brug af Medarbejderklubben

  Det forventes, at du som medarbejder selv deltager i det arragement, du har billet til - du kan derfor ikke videregive billetter til tredjepart, som ikke er ansat i Fredensborg Kommune. 
  Som udgangspunkt refunderes din tilmelding og dit billetkøb ikke, men er der venteliste hjælper vi gerne.

Medarbejder­klu­bbe­ns bestyrelse

Har du ideer til arrangementer eller ros og ris, er du meget velkommen til at kontakte Medarbejderklubbens Bestyrelse

Indhold for Medarbejderklubben

SMS service

Vil du gerne vide besked, når medarbejderklubben har nye arrangementer på vej!  

Så tilmeld dig sms og mail service her

Elektronisk tilmelding

Har du problemer med den elektroniske tilmelding kan du kontakte Stine Bangsbo Thiel på stbt@fredensborg.dk