Medarbejderklubben

Indhold for Medarbejderklubben

Aktuelle tilbud

 • DJØF med løgn III - Borgen

  Robotterne kommer. Kineserne stjæler vores arbejdspladser og deleøkonomien smadrer velfærdsstaten som vi kender den. Men på Christiansborg har ministeren sit modsvar klar: Et spritnyt Væk-med-bøvlet -udvalg. Fulgt op af pjecen: Sådan bliver du iværksætter med NemID

  Efter at have udstillet absurditeten i styrelsen og idiotien i kommunen er Per Helge tilbage med den store afslutning på Djøf med Løgn-trilogien. Og denne gang skal vi helt i djøficeringens hjerte. For uanset hvor absurd din chef opfører sig. Uanset hvor latterlige beslutninger han træffer, og hvor idiotisk jeres strategi er. Så er der ét sted i Danmark, hvor det er værre.

  Arrangementet er kun for medarbejdere i Fredensborg Kommune
  Kulturværftet - Helsingør den 13. marts kl. 20.00
  Pris pr. medarbejder kr. 125,-

  Du skal hente original billet på Fredensborg Rådhus - du vil modtage mail om afhentningstidspunkt.

 • Peter Pan

  Tag familien med på en fantasifuld rejse til barndommens fortryllede land i Folketeaterets opsætning.

  Peter Pan er ikke som de fleste børn, hvis det at blive voksen betyder, at man skal gå på arbejde og ikke må lege mere, så nægter han at blive voksen. Som spæd faldt han ud af barnevognen, og nu lever han på Ønskeøen samme med De glemte drenge. På Ønskeøen hersker fantasien og den evige barndom. Øen vrimler med feer, drilske havfruer, listige indianere, en glubsk krokodille og ondskabsfulde pirater anført af Kaptajn Klo. Livet på Ønskeøen lyder som et eventyr. Alligevel savner Peter og de forældreløse drenge nogen - måske en mor - der kan tage sig lidt af dem og fortælle dem gode godnathistorier. Peter flyver ofte hjem til Wendy og hendes brødre, John og Michael, for at sidde og lytte ved det åbne vindue til børneværelset, når de får fortalt eventyr af deres mor. En aften bliver Peter opdaget af Wendy, og han lokker hende og brødrene til at tage med til Ønskeøen. Forestillingen er egnet for børn fra 6 år.

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune med op til 3 ledsagere.

  Trommen, Hørsholm den 24. marts 2018 kl. 16.00 - udsolgt. Der er venteliste til arrangementet, så er du forhindret i at deltage, bedes du kontakte Mia Hegnslund snarest.

  Billetpris kr. 60,- pr. deltager 

  Du skal hente original billet på Fredensborg Rådhus - du vil modtage mail om afhentningstidspunkt.

   

 • Generalforsamling og banko

  Medarbejderklubben holder Generalforsamling med valg til bestyrelsen, god mad og efterfølgende banko. Præmierne vil være oplevelser fra Go Dream.

  Dagsorden for Generalforsamling følger.

  Arrangementet er for kun medarbejdere i Fredensborg Kommune

  Fredensborg Rådhus, rådhuskælderen den 4. april kl. 17.00
  Det er gratis at deltage

   

 • Lær at lave pileflet

  Kurvemager Marie Skinbjerg, som ejer "Kurvemageren" i Kgs Lyngby giver en smagsprøve på hvad pil er og kan bruges til. Der vil blive arbejdet med træstykker og pil sammen. Har du en god saks og en dolk, må du meget gerne tage det med ellers medbringer kurvemageren værktøj og alle materialer.

  Hvis vejret tillader det vil arrangementet foregå i bålhytten, så praktisk tøj tilrådes.. 

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og én ledsager 
  Skolen i virkeligheden - Krogerupvej 21 - 3050 Humlebæk den 7. april kl. 9.00-13.00 - tilmelding fra den 19. februar kl. 19.00 
  Deltagerpris kr. 80,-

   

   

 • Lær at lave fyldt chokolade

  Får styr på den drilske chokolade og lær at frembringe det rigtige "knæk", samt bliv inspireret til lækket fyld og smukke støbte chokolader. 

  Arrangementet er kun for medarbejdere i Fredensborg Kommune
  Fredensborg Rådhus, Rådhuskælderen den 12. april kl. 17.15 - 21.15
  Pris pr. deltager kr. 180,-

  Du behøver ikke printe din billet - arrangør Jan Schmidt medbringer deltagerliste.

 • Cirkus Arena

  Rapperen Clemens står bag Arenas eventyrlige fortælling om pauseklovnen, der rejser ud i verden for at lære en ny kunstart, da ingen længere har brug for pauser i deres travle hverdag.
  Forestillingen blander det bedste fra eventyr og musikteatret med verdensklasseartisteri. I fortællingen vil I også møde Cirkuskronprinsen Patrick og følge hans søgen efter den forsvundne pauseklovn. Klovnen er nemlig i besiddelse af noget meget magisk, der kan redde Kronprinsens cirkus.

  Rejsen bliver lang og farefuld for dem begge, og undervejs møder de både balancerende astronauter fra det ydre rum, charmerende hunde, fodantipodister der kan få alting op at flyve, talentfulde araberhingste og en linedanser, der kan vende hele verden på hovedet. Et hæsblæsende musikalsk eventyr venter for hele familien.

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune med op til 4 ledsagere.

  Cirkus Arena, Bellahøj den 13. april kl. 17.00 - tilmelding fra 30.01 kl. 19.00

  Billetpris kr. 60,- pr. deltager 

  Du skal hente original billet på Fredensborg Rådhus - du vil modtage mail om afhentningstidspunkt.

 • Uffe Holm foredrag "God service vinder altid"

  Medarbejderklubben løfter arven efter "Vinter med viden" og sætter i år to foredrag på programmet.

  Uffe Holm har sat sig for at forbedre serviceniveauet i Danmark med foredraget "God service vinder altid", hvor han inspirerer til at tænke over hvordan vi med mere omtanke, empati, situationsfornemmelse og ikke mindst anerkendelse, kan gøre vores kollegaers, kunders og vores egen hverdag rigere og sjovere.

  Uffe er ikke nærig med at dele ud af sin egen livserfaring og de eksempler på både god og dårlig kundeservice han selv møder i sin dagligdag – det gælder om at slå automatpiloten fra og i stedet vise overskud, nærvær, være serviceminded og ikke mindst at lytte til kunderne. – sjovt nok smitter det også positivt af på kollegernes humør og ikke mindst ens egen arbejdsglæde.

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og én ledsager 
  Fredensborg Rådhus den 16. april kl. 18.15 - 19.15
  Arrangementet er gratis

   

 • INTET - teaterforestilling

  Janne Tellers prisvindende ungdomsbog som tankevækkende teaterfortælling. INTET er en moderne klassiker om livets mening, eller mangel på samme. Det er Palle Koppel, der har dramatiseret Janne Tellers internationalt prisvindende ungdomsbog om drengen Pierre Anthon, der skaber røre i andedammen, da han en dag pludselig proklamerer, at der er intet, der betyder noget – overhovedet! Opsat på at bevise at han tager fejl begynder hans klassekammerater i al hemmelighed at samle en dynge af betydning. Alle skal bidrage. Men der udvikler sig hurtigt en skræmmende dynamik, for jo større og mere smertefuldt offeret er, desto større betydning, ikke?

  Bogen "Intet" er ofte på pensumlisten for udskolingselever, så tag gerne din teenager med. 

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune med op til tre ledsagere.

  Trommen, Hørsholm den 30. april 2018 kl. 19.30 - køb billet fra den 26. februar kl. 18.00

  Billetpris kr. 25,- pr. deltager 

  Du skal hente original billet på Fredensborg Rådhus - du vil modtage mail om afhentningstidspunkt.

 • Er du til portvin?

  Interessen for portvin er stigende, så kom til portsvinssmagning med masser af smagsindtryk. Du kan blive klogere på nuancerne i den sødmefyldte vin og smage på otte gode portvine.

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og én ledsager 
  Fredensborg Rådhus den 3. maj kl. 17.30 - 20.00 - tilmelding fra den 30.01 kl. 19.00
  Pris for medarbejdere kr. 160,- ledsagere kr. 200,-

  Du behøver ikke printe billetten - arrangør Jan Schmidt vil medbringe deltagerliste.

 • Cirkusrevy 2018

  Det bliver sommer, som vi kender det, når stjernerne i Cirkusrevyen skaber fantastiske revyøjeblikke. Nyd Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og Lisbet Dahl, når de vender tilbage til teltet på Bakken og oplev debutant Amalie Dollerup på de skrå revybrædder.

  Forud for revyen mødes vi til spisning på Postgaarden, hvor der er dækket op til tre retters menu bestående af:

  Rillet af varmøget laks

  Rosastegt oksemørbrad m. / årstidens grønsager

  Chokolademousse m. / jordbær og en kop kaffe

  Du skal selv betale for dine drikkevarer.

   

  Arrangementet er kun for medarbejdere

  Bakken den 29. maj 2018 kl. 17.30 - 22.15 - tilmelding fra den 23.01 kl. 19.00
  Billetpris pr. deltager kr. 350,-

  Husk, at billetten skal ombyttes til gældende arrangementsbillet - du vil modtage besked på mail om tidspunkt

   

   

 • Smag på Samsø

  Smagen af Samsø er kendetegnet ved den særlige kartoffelmad, snaps og ølbrygning.

  Formiddagen byder på Sydøen med Nørreskifte og igennem den lille landsby Ørby, som i “gamle dage” var landarbejdernes by, samt godset Brattingsborg. Herefter går vejen ad Kolby og forbi Samsø Syltefabrik. Der bydes på en smagsprøve af snapsen “HAL ELLER”. I Permelille, der er øens højest beliggende by, besøger vi Svanegaarden, hvor Samsø Gårdbutik er indrettet. Der fortælles om gården, vandtårnet, mindestenen og virksomhedens historie. Der vil være ølsmagning med øl fra Samsøs lokale bryggeri. Kig rundt i den 500 m2 store gårdbutik samt i Baghuset og Galleri 18 med værker af Grethe Henriksen og Lasse Weimann. Derfra gennem Tranebjerg, hvor vi passerer Examvision, Samsø Grønt og Anton Rosens hus, samt Tranebjerg kirke, der er en af Danmarks største landsbykirker.

  Frokost i restaurant Perlen i Sælvig med fokus på de skønne råvarer fra Samsø og herefter går turen til Nordøen, hvor vi kommer gennem flere af øens idylliske landsbyer, Kanhave Kanalen, Stauns Fjord, samt det meget smukke gadekær og klokketårn i Nordby.

  Vi slutter af i havnebyen Ballen, hvor vi besøger den gamle butik ”Smagen af øen”, hvor der inviteres til vinsmagning af lokaldyrket og produceret vin fra Samsø Vinsyndikat. Der er også mulighed for at smage økologisk ost fra øens lokale mejeri. Der bydes på en kop kaffe fra eget kafferisteri.

  På overfarten til Samsø serveres kaffe/the og rundstykke. Under hele turen på Samsø vil en lokal kendt guide fortælle om øen og attraktionerne. Bussen kører direkte fra Fredensborg Rådhus. Du skal påregne udgifter til drikkevarer og mad på hjemturen.

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og én ledsager 
  Fredensborg Rådhus den 16. juni kl. 7.00 - 21.00 - tilmelding fra den 30.01 kl. 19.00
  Pris for medarbejdere kr. 350,- ledsagere kr. 450,-

  Du behøver ikke printe billetten - arrangør Birgitte Petersen vil medbringe deltagerliste.

   

   

Om Medarbejder­klu­bbe­n

Det forventes, at du som medarbejder selv deltager i det arragementet, du har billet til - du kan derfor ikke videregive billetter til tredjepart, som ikke er ansat i Fredensborg Kommune. 
Som udgangspunkt refunderes din tilmelding og dit billetkøb ikke, men er der venteliste hjælper vi gerne.

 • Kort om Medarbejderklubben

  Medarbejderklubben arrangerer gode oplevelser og sjove arrangementer for alle medarbejdere i Fredensborg Kommune. Det koster ikke noget at være medlem og du ansøger ikke om medlemsskab. Du tilmelder dig blot de arrangenter, som du har lyst til at deltage i. 

  Medarbejderklubbens formål er, at styrke det kollegiale fællesskab på tværs og derfor er nogle arrangementer kun for medarbejdere.
  Andre arrangementer er med ledsager og nogle gange kan du tage dine børn / børnebørn med - det er tydeligt markeret ud for hvert arrangement.

Medarbejder­klu­bbe­ns bestyrelse

Har du ideer til arrangementer eller ros og ris, så se bestyrelsen herunder.

Indhold for Medarbejderklubben

SMS service

Vil du gerne vide besked, når medarbejderklubben har nye arrangementer på vej!  

Så tilmeld dig sms og mail service her

Elektronisk tilmelding

Har du problemer med den elektroniske tilmelding kan du kontakte Mia Hegnslund mihe@fredensborg.dk