Medarbejderklubben

Indhold for Medarbejderklubben

Aktuelle tilbud

 • Madam Mangors Robin Hood

  ”Robin Hood”- grønnere end nogensinde – en sand komedie. I Madammens version er hverken heltene eller skurkene som vi forventer. Prins John magter ikke at være den frygtelige tyran, han så gerne vil og er i stedet endt i lommen på nogle lykkeriddere, der tager for sig af landets resurser og ikke betaler skat. Sheriffen af Nothingham er på ingen måde den geniale detektiv han bilder sig ind, og selv Robins mænd er langt fra så trofaste som vi forventer, men til fals for det fede forbrug som Prins John lokker med. Og hvad med Robin og Maryann?

  Det kan du opleve når Madam Mangor fortsætter sin leg med film og teater og byder på billeder fra den skønne natur og på film som crazy medspiller.

  Arrangementet er for medarbejdere og optil én ledsager
  Kulturhus, Gamle Bio den 17. august 2018 kl. 19.30 - 22.00 - Udsolgt
  Billetpris pr. deltager kr. 100,-

  Husk, at Place2book billet skal ombyttes til gældende arrangementsbillet - den får du hos Stine i sekretariat i Center for Politik og Organisation fra den 1. august.

   

   

   

 • De utrolige II - forpremiere

  Mr. Incredible og Elastigirl deles denne gang op, da moren skal på en vigtig superhelte-mission, mens farmand må blive hjemme og passe familiens yngste medlem, Jack-Jack. En mission, der viser sig langt sværere end at redde verden.

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune med op til 4 ledsagere.

  Humlebio, Humlebæk den 24. - 26. august - tilmelding fra den 25. juni kl. 19.00
  Det er gratis at deltage, men du sørger selv for popcorn, snolder og drikkevarer. 
  Der er unummerede pladser, så hjælp hinanden med at biografen fyldes hensigtsmæssigt

   

 • København fra vandet

  Kom på en skøn havnerundfart / kanalrundfart og sejl gennem de idylliske kanaler, hvor du hører om Københavns smukkeste kirker, slotte, ældre fredede huse, de nye arkitektonisk spændende bygninger og andre specielle seværdigheder. 

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune med op til 4 ledsagere.​Nyhavnsbroen den 22. september. kl. 10.50 - tilmelding fra den 25. juni kl. 19.00
  Det er gratis at deltage 

   

   

 • Mærk suset og stemningen i Lunden

  Lad din indre hesteentusiast folde sig ud, når Charlottenlund Travbane byder velkommen til hestevæddeløb på helt tæt hold og lækker 2-retters middag i VIP loungen. Middagen serveres lige efter 1. løbs start, og vi har bordene hele dagen. Drikkevarer er for egen regning.

  Har du lyst til at krydre udflugten med en rundvisning i staldene er den inkluderet i billetten, og starter fra Vindercirklen 1 time og 15 minutter før første løbs start.

  Stemningen er intens, og det er svært ikke at blive grebet, når kommentatorerne speaker entusiastisk over højtalerne, og publikum holder vejret, når favoritten nærmer sig målstregen.

  Se dagens program, kort over travbanen og læs mere om Lunden – Charlottenlund Travbane på www.eventilunden.dk

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og én ledsager 
  Charlottenlund Travbane den 28. oktober kl. 13.00 - tilmelding fra den 13. august kl. 19.00
  Pris pr. billet kr. 90,-

  Du får en mail ugen før arrangementet med nærmere informationer.

   

   

 • 398 dage i Islamisk Stats varetægt

  Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertigt og med grusomme detaljer, hvorved han giver et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel hos Islamisk Stat i Syrien – en på én gang forfærdelig og gribende historie.  

  Daniel Rye er dansk freelancefotograf, der under en reportagetur i Syrien med det formål at fotodokumentere konflikten i Syrien og civilbefolkningens levevilkår, blev pågrebet og taget til fange af terrororganisationen Islamisk Stat.

  I 13 måneder blev Daniel Rye holdt som gidsel af ISIS sammen med 23 andre vestlige gidsler, og han var det sidste gidsel, som slap levende fra Islamisk Stats berygtede fængsel i den syriske by Raqqa. Efter en forhandling om løsesum, løslades Daniel Rye d. 19. juni 2014, hvorefter IS i sommeren 2014 dræber de tilbageværende gidsler, Daniels medfanger, heriblandt amerikaneren James Foley blev det første offer for en videodokumenteret henrettelse. En video, der gik verden rundt.

  Af hensynet til hans sikkerhed, blev Daniel Ryes fangenskab først kendt for den brede offentlighed efter hans løsladelse, da medierne af samme åsag afholdte sig fra at skrive historien. Mens Daniel var tilfangetaget iværksatte hans familie en indsamling til løsesummen, og kredsen af mennesker, der blev indviet i den offentlige hemmelighed, blev hermed større, hvilket var en stor risiko at løbe i projektet at få deres søn og bror hjem.

  Puk Damsgaard har fortalt Daniels beretning i romanen "Ser du månen, Daniel", som hun fik Cavlingprisen for.

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og optil tre ledsagere 
  Rådhuskælderen den 23. oktober 2018 kl. 17.30 - 20.00
  Det er gratis at deltage

   

 • Eventyrteateret - Julekortet

  Når vintermørket sænker sig over Tivoli, og julelysene tændes, har Eventyrteatret for 19. år i træk premiere i Glassalen på en ny, underholdende julemusical for hele familien, hvor de unge prisbelønnede teatertalenter vil sprede den gode julestemning til både børn og voksne.

  Julen nærmer sig, og alle skal sende julekort, til dem, de holder af. Men kan man nu være sikker på, at julekortet når frem?

  Den nyudnævnte direktør for Nissepostvæsnet, Normann og hans to børn Julius og Mandel, vil gøre alt, hvad der står i deres magt, for at post kommer ud til jul – men det er lettere sagt end gjort. Heldigvis får de hjælp af den talentfulde nissepige - computernørden Pip, der har en super smart plan: Hvis man nu får en masse computere og kunstig intelligens til at beregne og bestemme, hvordan juleposten skal bringes ud, så kan det vel ikke gå galt ... eller kan det?

  Forestillingen spiller 60 minutter uden pause og er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år og teaterbilletten giver adgang til Tivoli på spilledagen.

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og du kan medbringe optil fire ledsagere
  Tivoli, Glassalen den 15.december kl. 12.00  - tilmelding fra den 10.09 kl. 19.00
  Pris pr. billet kr. 100,-

  Husk, at Place2book billet skal ombyttes til gældende arrangementsbillet - den får du hos Stine i sekretariat i Center for Politik og Organisation fra den 19. november.

 • Julecabaret - Liva på hjul

  Café Liva, Jacob Morild m.flere drager for første gang på turné med den populære julecabaret, der dissekerer året største familietragedie. Grundsubstansen i ANDENS VERDENSKRIG – LIVA PÅ JUL er den 5-stjernede anmelder- og publikumssuccés fra julen 2014, men piftet op med helt aktuelle emner og indfaldsvinkler, som Jacob Morild har gjort til sit varemærke og som flere gange har fået anmeldere og publikum til at kalde ham ”Danmarks skarpeste satiriker.”

  På absurd og sindssyg vis dissekeres årets største traumatiske fællesskabstragedie – nemlig julen. Et overflødighedshorn af forbrug, flæsk, fedt og værst af alt – familietvang. Og spørgsmålene står som altid i kø: Er julemanden på overførselsindkomst resten af året? Den dér lille nisse der rejste... var det noget med 24-årsreglen? Bli'r man i sort humør, hvis julen ikke er hvid.......!!

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og du kan medbringe én ledsager
  Trommen den 8. december 2018 kl. 20.00 - tilmelding fra den 17.09 kl. 19.00
  Pris pr. billet kr. 100,-

  Husk, at Place2book billet skal ombyttes til gældende arrangementsbillet - den får du hos Stine i sekretariat i Center for Politik og Organisation fra den 28. november.

   

 • Emil fra Lønneberg

  Masser af velmente skarnsstreger og god musik i Folketeatrets nye version af Astrid Lindgrens populære historie om Emil.

  I Folketeatrets nye version af EMIL FRA LØNNEBERG er der gang i teaterlegen, når Emils hoved sidder fast i suppeterrinen; når Ida hejses op i flagstangen; når Kommandusen falder i Emils ulvefælde; og når Emil holder gilde for sognets fattiglemmer. Georg Riedels musik fra filmene om Emil er lagt i hænderne på et hold instrumentspillende skuespillere under ledelse af den musikalske troldmand Anders Ortman.

  Arrangementet er for medarbejdere i Fredensborg Kommune og optil tre ledsagere 
  Trommen den 3. februar 2019 kl. 16.00 - tilmelding fra den 05.11 kl. 19.00
  Pris pr. billet kr. 100,-

  Husk, at Place2book billet skal ombyttes til gældende arrangementsbillet - den får du hos Stine i sekretariat i Center for Politik og Organisation fra den 23. januar.

  .

Om Medarbejder­klu­bbe­n

Medarbejderklubben arrangerer gode oplevelser og sjove arrangementer for alle medarbejdere i Fredensborg Kommune. Det koster ikke noget at være medlem og du ansøger ikke om medlemsskab. Du tilmelder dig blot de arrangementer, som du har lyst til at deltage i. 

Medarbejderklubben modtager et årligt tilskud på kr. 430.000 fra Fredensborg Byråd, med det formål er, at styrke det kollegiale fællesskab på tværs. Derfor er nogle arrangementer kun for medarbejdere, mens andre arrangementer er med ledsager og nogle gange kan du tage dine børn / børnebørn med - det er tydeligt markeret ud for hvert arrangement.

 • Vilkår for brug af Medarbejderklubben

  Det forventes, at du som medarbejder selv deltager i det arragementet, du har billet til - du kan derfor ikke videregive billetter til tredjepart, som ikke er ansat i Fredensborg Kommune. 
  Som udgangspunkt refunderes din tilmelding og dit billetkøb ikke, men er der venteliste hjælper vi gerne.

Medarbejder­klu­bbe­ns bestyrelse

Har du ideer til arrangementer eller ros og ris, er du meget velkommen til at kontakte Medarbejderklubbens Bestyrelse

Indhold for Medarbejderklubben

SMS service

Vil du gerne vide besked, når medarbejderklubben har nye arrangementer på vej!  

Så tilmeld dig sms og mail service her

Elektronisk tilmelding

Har du problemer med den elektroniske tilmelding kan du kontakte Stine Bangsbo Thiel på stbt@fredensborg.dk