Arbejdsmiljørepræsentanter

Arbejdsmilj­øre­præ­sen­tan­ter

Når det handler om arbejdspladsens trivsel, sikkerhed og sundhed, har alle kommunens arbejdspladser en medarbejdervalgt arbejdsmiljørepræsentant tilknyttet, som du som medarbejder kan henvende dig til. Du kan kontakte din arbejdsmiljørepræsentant eller arbejdsmiljøleder om alt indenfor arbejdspladsens sikkerhed og sundhed.

 • Sådan bliver du arbejdsmiljørepræsentant

  Brænder du for at arbejde med at skabe trivsel og sikre at din arbejdsplads er et sikkert og sundt sted at opholde sig? Så kan du blive arbejdsmiljørepræsentant for dine kollegaer og indgå i et tæt samarbejde med dit lokaludvalg, ledelsen og dine kollegaer. Samtidig kommer du til at indgå i et netværk på tværs af kommunens arbejdspladser, hvor der drøftes interessante emner indenfor psykisk og fysisk arbejdsmiljø. 

  Der er hvert 2. år nyvalg til arbejdsmiljørepræsentant og du kan uden særlig baggrund stille op til posten som arbejdsmiljørepræsentant.

  Næste valg afholdes i perioden april-juni 2018.

  Spørg din leder om, hvornår I afholder valg på din arbejdsplads.

  Når du er blevet valgt til arbejdsmiljørepræsentant, skal du deltage i den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse, du kan tilmelde dig her. 

 • Registering af arbejdsmiljøorganisation

  For at skabe det bedste overblik over arbejdsmiljøorgansationen og for at sikre, at arbejdsmiljøledere og arbejdsmiljørepræsentanter informeres om relevante tiltag, har vi brug for hjælp til, at der løbende sker opdatering i forhold til valgte og udpegede arbejdsmiljøledere og arbejdsmiljørepræsentanter.

  Sker der ændringer i jeres arbejdsmiljøorganisering skal I benytte til- og afmeldingsskemaet nedenfor. Listen over arbejdsmiljøledere og repræsentanter opdateres henholsvis i månederne: januar, maj og september.